Uw haar in goede handen

In onze moderne kapsalon staat een team van 11 kapsters klaar om uw haar te verzorgen. Niet allemaal tegelijk natuurlijk, want dan wordt het wel een heel warrig kapsel. Nee, alle gekheid op een stokje; bij Haar & Mode Petra staan kwaliteit, service en goede scholing van onze medewerksters hoog in het vaandel. Daarnaast werken we met eersteklas verzorgende, styling en finishproducten, o.a. van het merk Goldwell. Uw haar is bij ons team in goede handen.

Salon International Londen

Om u te kunnen adviseren over de laatste haartrends bezoeken wij regelmatig internationale evenementen, zoals het W.K. Het grootste kappersevenement met nieuws op het gebied van haar en mode, de Salon International in Londen, ontbreekt zeker niet op ons lijstje. Ook volgen we cursussen en workshops om nieuwe technieken te leren. Wij zijn nog altijd trots op het winnen van de Goldwell Trophy in 1999.

Kapperswinkel Haarwereld

Elke dag naar de kapper is een beetje overdreven natuurlijk. Maar voor de dagelijkse verzorging van uw haar, kunt u voor de meest uiteenlopende producten terecht in onze kapperswinkel Haarwereld (naast de kapsalon). Van een verzorgende shampoo tot kleurproducten; van styling mousse tot krultang. Nieuw: de webshop van Haarwereld gaat binnenkort online!